BFGOODRICH MUD-TERRAIN T/A 265/75 R16 RWL 119/116Q

20% Road, 80% Off-Road

Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt.

TriGuard

Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy ez az abroncs képes legyen legyőzni a terepen elképzelhető mindenféle akadályt, bármilyen útviszonyok közé is kerüljön (sár, hó, homok). A vállblokkok kialakítása maximális mozgékonyságot biztosít. A futófelület kialakítása garantálja az alacsony zajszintet. Fehér színű, vastag betűs márkajelzés. Az agressziókkal szemben ellenálló TriGuard szerkezet. Peremvédő mindegyik méretű abroncsnál.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Akciós ár:
67.990 Ft
53.535 Ft + ÁFA
Eredeti ár: 96.571 Ft
Kedvezmény: 30%
ALACSONY KÉSZLET
db