RÓLUNK

Társaságunk a Gumipark Kft. 2011-ben, míg jogelődje 2001-ben alakult. Meghatározó tevékenységünk a gumiabroncs kereskedelem és kapcsolódó szolgáltatások.

Összesen 4 telephelyen szolgáljuk ki ügyfeleinket és mindemellett kiemelt jelentőségű cégünk online tevékenysége.  Munkatársaink nagy tapasztalattal bírnak gumiabroncsok javítása, szerelése és értékesítése terén, így ügyfeleinket tanácsainkkal is tudjuk segíteni,  hogy a megfelelő abroncs kiválasztásával a biztonságosan vehessenek részt a  közlekedésben.

 

A társaság Magyarországon két központi raktárral rendelkezik ahonnan a magyar és azzal szomszédos országok kiszolgálása történik. Az online eladások a saját fejlesztésű és üzemeltetésű webáruház-csoporton keresztül folynak és számuk folyamatosan növekszik. A kiszolgált ügyfelek száma 2014-ben meghaladta az 50000-et. 

Beszállítóként gyártók és Európa legnagyobb nagykereskedői vannak jelen rendszerünkben. A széles beszállítói körrel, az integrált informatikai rendszer alkalmazásával, a raktározási és szállítási költségek folyamatos limitálásával tudjuk biztosítani a legalacsonyabb árakat vásárlóink számára.

Webáruházunk a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll, itt bárki megtalálhatja a számára ideális gumiabroncsot, hiszen nyári gumi webáruházunkban kisteher, 4X4, és személy abroncsok széles választékával várjuk.

www.gumipark.hu - www.4x4gumi.hu - www.hasznaltgumik.com