BF GOODRICH SUV ÉS 4X4 MINTÁZATOK

BF Goodrich

 

Az első amerikai gumiabroncsgyártó

1896-ban a BFGoodrich lett az amerikai automobil-történelem első gumiabroncsgyártója. A clevelandi (Ohio) Winton Automobile Company kérésére a társaság teljesített egy rendelést, amely keretében az új Wintonhoz, egy kisszériás termékhez gyártottak gumiabroncsokat. Az autoiparhoz hasonlóan a BFGoodrich márka is a folyamatos növekedés kapujában áll.

 

A BFGoodrich márkát a létrehozása óta jellemzi úttörő szelleme, a törekvés, hogy mindig kijjebb tolja a teljesítmény határait. Ebből a szellemiségből számos fontos fejlesztés született a gumiabroncsok világában. Ez a misztikus történet vezérfonala, amely történetben kihívások, siker, nagy premierek és a gumiabroncs történetének fontos lépései sorakoznak fel.

 

Termékválaszték:

Long Trail T/A® TourBFGoodrich Long Trail T/A® Tour Tires

Nagy teljesítményű négyévszakos, asszimetrikus SUV abroncs elsősorban autópályás és városi használatra. Kimondottan magas komfort és futásteljesítménnyel rendelkezik köszönhetően az abroncs szerkezeti felépítésének. Amerikában az abroncsra a gyártó 80.000 km-es futásteljesítmény garanciát vállal.

 

 

Winter Slalom® KSIBFGoodrich Winter Slalom® KSI Tires

Egy új fejlesztésű speciálisan téli felhasználásra tervezett SUV és 4x4 abroncs. Elsősorban városi és szilárd útburkolatra ajánljuk. Természetesen az abroncs földúton és murvás, sáros úton is megállja a helyét, de elsősorban szilárd útburkolaton tudja leadni a legnagyobb teljesítményt. Jégen és hóban is bizonyítottan jó választás, hiszen az egyedi mintázatkialakításnak köszönhetően kimagasló a vonóerő átadása.

 

 

All-Terrain T/A® KOBFGoodrich All-Terrain T/A® KO Tires

Kifejezetten „offroad” körülményekre lett kifejlesztve 50%országút és 50% terep megosztással. A felhasználhatósága nagymértékben széleskörű, hiszen megállja a helyét szilárd útburkolaton és terepkörülmények között is. Az abroncs váza és felépítése egy nagyon szilárd és nagyon robosztus kialakítású, így védve az abroncsot a külső behatásokkal szemben. Sárban, homokon és kavicsos talajon is jól irányítható és megfelelően manőverezhető, hiszen a futófelülete kiválóan képes minden terepen a vonóerő átadásra.

 

All-Terrain T/A® KO2

„A világ talán leghíresebb ’All terrain’ mintázata”

Az elődje útját követve a mérnökök továbbfejlesztették az abroncsot és ennek köszönhetően védettebbé tették az abroncs oldalfalát a

BFGoodrich All-Terrain T/A® KO2 Tires

 

 külső behatásokkal szemben, valamint átlagosan 17%-al megnövelték az abroncs futásteljesítményét. Jobban teljesít murvás és sáros útfelületen is.

Kifejezetten nehéz körülményekre lett kifejlesztve/továbbfejlesztve, 50%országút és 50% terep megosztással. A felhasználhatósága nagymértékben széleskörű, hiszen megállja a helyét szilárd útburkolaton és terepkörülmények között is. Az abroncs váza és felépítése egy nagyon szilárd és nagyon robosztus kialakítású, így védve az abroncsot a külső behatásokkal szemben. Sárban, homokon és kavicsos talajon is jól irányítható és megfelelően manőverezhető, hiszen a futófelülete kiválóan képes minden terepen a vonóerő átadásra.

 

Mud-Terrain T/A® KM2

BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM2 Tires

Kifejezetten a legnehezebb körülményekre lett kifejlesztve/továbbfejlesztve, 20%országút és 80% terep megosztással. A felhasználhatósága nagymértékben széleskörű ennek az abroncsnak is, kiegészítve a sziklás terepviszonyokkal. Megállja a helyét szilárd útburkolaton, de valójába terepkörülmények közé tervezték. Az abroncs váza és felépítése egy nagyon szilárd és nagyon robosztus, 3 védőöves kialakítású, így védve az abroncsot a szúró és az egyéb veszélyes külső behatásokkal szemben. Lazább és sziklás talajon is jól irányítható és megfelelően manőverezhető, hiszen a futófelülete kiválóan képes minden terepen a vonóerő átadásra.

Amennyiben valamelyik modell megtetszett és esetleg nem találja az aktuális kínálatunkban, kérem, keresse értékesítő kollégánkat.